Tarieven

Voor al onze reparaties hanteren wij een PrijsOpgave  (PO).  Komen de reparatiekosten boven de PO , dan nemen wij contact met u op.
Ziet u af van reparatie, dan betaald u alleen de onderzoekskosten. (excl. eventuele voorrijkosten)

Onze tarieven zijn aanzienlijk lager dan de grotere reparatiebedrijven en/of winkels door de kleine organisatie .

  • onderzoekskosten: €20,-
  • prijsopgave boven de : €80,-
  • voorrijkosten : €20 (binnen de gemeentegrenzen)

(tarieven zijn incl. BTW)

Valt het apparaat niet onder de consumentenelektronica  dan wordt er in overleg met de klant afspraken gemaakt over de kosten.

Wij repareren niet aan huis. Wél kunt u uw toestel door ons laten ophalen en thuisbezorgen.
Binnen de gemeentegrenzen van Baarn rekenen wij een bedrag van 20 euro (halen en brengen), buiten de gemeentegrenzen in overleg.

Het komt soms ook voor dat u zelf een reparatie wilt doen aan een apparaat, maar dat het u ontbreekt aan bijvoorbeeld een soldeerapparaat, of gespecialiseerde soldeertechniek. U kunt de gedemonteerde print door ons laten solderen voor een schappelijk bedrag , afhankelijk van de complexheid.

Hoewel het echter nauwelijks voor komt, zijn wij niet altijd in staat voor alle merken en modellen reparaties uit te voeren. Dit komt omdat wij bijv.  dan niet geautoriseerd zijn om voor de fabrikant te repareren. Het ontbreekt dan aan support ten behoeve van servicedocumentatie en onderdelen. Deze reparaties besteden wij uit aan reparatiebedrijven die wél geautoriseerd zijn, of aan de fabrikant zelf. U wordt in dat geval geïnformeerd over de afwijkende reparatiecondities.